Medicina Egészségközpont
Főoldal/Szűrések/Nőgyógyászati szűrés
On-line bejelentkezés
(+36) 1 224 54 24

Nőgyógyászati szűrés

A női nemi szervek - elhelyezkedésükből adódóan - fogékonyak a fertőzésekre. Nagyon fontos az évenkénti szűrővizsgálat, hiszen számos elváltozás hosszú időn át teljesen tünetmentes.

A belső nemi szervekben is kialakulhatnak jó- és rosszindulatú daganatok, melyek lehetnek teljesen tünetmentesek, de járhatnak erős fájdalommal és vérzéssel is. A leggyakoribb elváltozásokat   – úgy, mint a bakteriális hüvelygyulladás, a chlamydia, a gombás fertőzések, a herpesz, a tripper – kórokozók okozzák. A hüvelyváladék színének és szagának megváltozása mindenképpen intő jelnek tekinthető. Minden korosztályt érintenek, ezért minden szexuálisan aktív nőnek célszerű évente szűrővizsgálaton részt vennie.

Klinikánk munkatársai a szakmai felkészültség és a pontos diagnózis mellett az emberi tényezőt is rendkívül fontosnak tartják  olyan intim területen, mint a nőgyógyászati problémák megbeszélése.

Hasi szervek áttekintése

A hasi szervek áttekintése fényt deríthet számos lappangó betegségre, miközben maga a vizsgálat fájdalommentes, hiszen ultrahangkészülék segítségével történik.

A hasi szervek áttekintése során általánosságban a máj, a hasnyálmirigy, a lép, az epehólyag, a vesék és mellékvesék, a hasi aorta, húgyhólyag, valamint a kismedencében elhelyezkedő női és férfi nemi szervek vizsgálata történik.

Nőgyógyászati vizsgálat keretében a belső női nemi szervek alaki, nagyságbeli és szerkezeti eltéréseit vizsgálják. A hasi szervek áttekintése általános vagy terhességi szűrővizsgálat keretében, illetve fennálló panasz esetében is elvégezhető. A vizsgálat ultrahangkészülékkel történik, teljesen fájdalommentes.

A nőgyógyászati szűrés keretein belül az alábbi vizsgálatok kerülnek elvégzésre:

  • Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat
  • Kismedencei UH
  • HPV szűrés
  • Laborok
  • Hüvelyváladék vizsgálata
  • Cytológia

Megosztás

Áraink

Szakorvosi vizsgálat25.000 Ft
Szakorvosi kontroll20.000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + citológia30.000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + HPV38.000 Ft
STD (csak szakorvosi vizsgálattal együtt vehető igénybe)6.000 Ft / db
Intimlézeres inkontinencia kezelés (Dr. Balogh Illés)130.000 Ft
Intimlézeres inkontinencia kezelés (2 kezeléses csomag) (Dr. Balogh Illés)200.000 Ft
Intimlézeres inkontinencia kezelés (4+1 kezeléses terápia, a hatodik kezeléstől kezelésenként vizitdíj fizetendő) (Dr. Balogh Illés)450.000 Ft
Hüvelyi ultrahang (Dr. Balogh Illés)8.000 Ft
Condyloma lézeres eltávolítása (Dr. Balogh Illés)25.000 Ft

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Kapcsolódó háttéranyagaink

Go to Top