Medicina Egészségközpont

Főoldal/Klinikánkról

Klinikánkról

Klinikánk Buda legszebb részén, az Istenhegy oldalában fekszik. A szakrendelők, a két, korszerűen felszerelt műtő, valamint a fürdőszobás kórtermek mintegy 1600 m2-es területen helyezkednek el.

Rendelőink a kor technikai színvonalának megfelelően felszereltek, orvosaink magas kvalitású szakemberek. A központi őrzött parkoló biztonságot és kényelmet nyújt. A klinika könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. A hozzánk forduló páciensek számára biztosítjuk az egészség megtartásához, a betegségek megelőzéséhez, gyógyításához szükséges ismereteket, a megértő, odafigyelő, családias légkört, kulturált, esztétikus, kiemelten higiénikus környezetet. Szűrési csomagjainkat – amelyek a panaszok, az aktuális állapot, a személyes rizikófaktorok és az örökletes betegségek iránti hajlam alapján javasolt vizsgálati sort jelentik – nemzetközi és hazai orvosi szakmai ajánlások alapján állítottuk össze. A vizsgálatokat egyszeri megjelenés alkalmával végezzük el. Cégek, intézmények részére egyedi ajánlatokat készítünk.

Sebkezelő Centrum

Járóbeteg részlegünkön szakorvosi rendelések, teljeskörű ultrahang-, röntgen- és laboratóriumi diagnosztika, terheléses EKG, 24 órás vérnyomás-monitorozás (ABPM) és 24 órás szívritmus-monitorozás is igénybe vehető. Műtéti részlegünkön ún. egynapos sebészeti, érsebészeti, nőgyógyászati, urológiai, plasztikai sebészeti és szemészeti műtéteket végzünk.

A hagyományos értelemben vett szakrendelések kiegészítéseként fejfájásambulancia bővíti a szolgáltatási kört. Klinikánkon hétfőtől csütörtökig 8–20 óráig, pénteken 8–16 óráig várjuk, egyes rendeléseink szombaton is elérhetők. Szakrendeléseink előzetes időpont-egyeztetés után vehetők igénybe.

Filozófiánk

"A gyógyítás titka a szakértő gondoskodás.”

Az egészség nemcsak az örökletes tényezőktől, hanem az egészségügyi ellátástól és az életmódtól is függ – ez pedig elsősorban az egyénen múlik.

A kórmegelőzés része az időszakosan végzett orvosi kivizsgálás. Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az egészségmegőrzésnek, a betegségek megelőzésének. Családias légkörű, összehangolt ellátás keretében komplex szűrések, foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok során nyomon követjük a páciensek állapotát.

A gyógyítás szükség esetén része a gondoskodásnak. Ennek alapját a klinikán működő különböző szakrendelések, egynapos sebészeti beavatkozások jelentik, amelyek bejelentkezéssel, várakozási idő nélkül biztosítják az orvosi ellátást.

Az Istenhegyi Klinika az egészségmegőrzés és a gyógyítás érdekében komplex szolgáltatást nyújt az önmagukkal és családjukkal szemben igényesek számára. Ha idáig nem tette volna, most itt az ideje, hogy gondoljon egészségére!

Recepció

„Ha nem szánunk időt arra, hogy irányítsuk az életünket, az élet fog irányítani bennünket” – Julio Melara

Az életmódját Ön alakítja, az egészségügyi ellátásról az Istenhegyi Klinika szakemberei gondoskodnak!

Minél több klasszikus professzionális szakorvosi rendelés és eszközös diagnosztika, egynapos műtétek igényes, diszkrét környezetben, versenyképes áron, egy helyen – ez volt a célunk. Az idő igazolta elképzeléseink helyességét.

Minőség

Legfontosabb célunk, hogy betegeinknek mindig a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, ügyintézésünk pedig gyors és rugalmas legyen.

Munkatársaink a maguk szakterületén kiváló szakképzettséggel, nagy gyakorlattal, országos/nemzetközi elismertséggel rendelkező, a nemzetközi szakirodalmat jól ismerő, emberszerető, empatikus, betegeink körében népszerű, etikus kollégák.

A nővérektől és szakápolóktól, az orvosok munkáját segítő szakszemélyzettől is megköveteljük a kiváló képzettséget, a nagy gyakorlatot, a klinika ügyrendjének és az orvosok utasításainak maradéktalan betartását, udvarias, emberszerető, türelmes attitűdöt és a pontos, percre kész adminisztrációt.

Szállítóink csak kifogástalan minőségű, a maguk kategóriájában élvonalbeli termékeket és/vagy szolgáltatást nyújtó cégek lehetnek.

Klinikánk vezetése és valamennyi dolgozója azért munkálkodik, hogy betegellátásunk színvonalát folyamatosan javítsuk. Az eddigi tevékenységünkkel kiérdemelt megbecsülésünk is erre kötelez bennünket.

Gondoskodunk dolgozóink folyamatos képzéséről, illetve továbbképzéséről, hogy lépést tartsanak az általuk végzett szolgáltatás fejlődésével, a vonatkozó törvényekkel, rendeletekkel, hatósági előírásokkal, és ismerjék a szakterületükhöz kapcsolódó legújabb tudományos és technikai eredményeket.

Klinikánk vezetősége folyamatosan ellenőrzi minőségirányítási rendszerének működését és fokozza hatékonyságát, valamint gondoskodik a minőséggel kapcsolatos céljainak megvalósításához szükséges erőforrásokról.

Fontosnak tartjuk, hogy elősegítsük a hazai egészségügyi kultúra magasabb szintre emelését, megismertessük és alkalmazásra ajánljuk klinikánk kutatás-fejlesztési tevékenységének legújabb eredményeit.

Tevékenységünkből adódik az a törekvés, hogy betegeinkkel olyan kapcsolatot építsünk ki, amelynek következtében életük során bármikor bizalommal fordulnak hozzánk.

Ennek feltétele, hogy betegeink emberi vonatkozásokban is megbízzanak bennünk és partnernek tekintsenek minket. Tevékenységünk objektív mércéje betegeink elégedettsége, amit rendszeresen mérünk és értékelünk. Ezt fejezi ki jelmondatunk is:

„Betegeink megelégedettsége, a mi szolgáltatásunk minősége.”

A fenti célok folyamatos teljesítése érdekében klinikánk EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezetett be, és azt nemzetközileg elismert tanúsító céggel rendszeresen tanúsíttatja, és évenként felülvizsgáltatja.

Dr. Kollár Mihály
ügyvezető igazgató

Elébe menni az újdonságoknak

"Nyitott szemmel járni, és innovatív eljárásokat bevezetni a gyógyítás mindennapi gyakorlatába."
Dr Kollár Mihály

Dr. Kollár Mihály 2014-ben vette át a már akkor is az egyik legismertebb magánintézménynek számító Istenhegyi Magánklinika irányítását. Egy klasszikus, szakmailag kifogástalan magánrendelési központot talált, ám egymástól izolált szakrendelések rendszere helyett ő egy koherens, egymással közös elvek mentén és közös célokért dolgozó csapatot álmodott. Egy olyan helyet, ahol az alapvető ellátások mellett minden új eljárást felkutatnak, hogy új megoldásokat kínálhassanak az emberek életét megkeserítő betegségekre. Ma már a diagnosztika és a mind nagyobb szerephez jutó egynapos sebészet mellett több szakterületen is egyedülálló lehetőségeket nyújtanak betegeiknek.

Tovább

"Betegeink megelégedettsége a mi szolgáltatásunk minősége"

Galéria

Megosztás

Az Istenhegyi Magánklinikáról

Specialitásaink

Go to Top